Bettina Høeg


Da jeg var 21 år ung blev jeg ramt af alvorlig sygdom, og i en alder, hvor jeg troede mig allermest udødelig, blev jeg konfronteret med min egen dødelighed. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg dengang fik livet i gave og en evig påmindelse om at leve mit liv meningsfuldt. Min intention er at leve livet fra hjertet, hvor hjertefølelser som glæde, tillid og taknemmelighed er en del af hverdagen, både i mit liv- og arbejdsliv. 


I mit arbejde som erhvervspsykolog er denne insisteren på det meningsfulde liv- og arbejdsliv, når jeg arbejder med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere, dybt integreret. 


  • Hvordan kan vi sammen skabe de bedste betingelser for det gode, meningsfulde liv på jeres arbejdsplads?
  • Hvordan kan vi sammen udvikle evig god ledelse, som understøtter et godt og meningsfuldt liv- og arbejdsliv?
  • Hvordan kan vi sammen udvikle sunde og balancerede kulturer, hvor ledere og medarbejdere, mennesker, oplever mening, arbejdsglæde og at lykkes?
  • Hvordan kan vi samarbejde om, at du lever det liv- og arbejdsliv, som du gerne vil?


Som menneske tilstræber jeg at være autentisk, i både liv- og arbejdsliv, og fra dette sted facilitere og støtte udviklingen af bæredygtig liv og ledelse, som gør det muligt at leve et meningfuldt liv- og arbejdsliv i balance.

 

Du kan læse mere om mit arbejdsliv på min LinkedIn profil

Bettina Høeg, sensommer 2021


Bettina formår gennem sin intervention at være effektiv på en empatisk, tillidsfuld og omsorgsfuld måde, der bidrager til at skabe positiv forandring, uanset om hun arbejder med udvikling af personalegrupper eller med udvikling af ledere.

 

 Thomas Reintoft, Socialdirektør i Kolding Kommune