Retreat for ledere 

Pauser og stilhed i lederskab og organisationer


2 døgn på Maria Hjerte Kloster, Sostrup Slot. Mandag d. 31/1 2022 kl. 15 - onsdag d. 2/2 2022 kl. 15.


Retreat betyder tilbagetrækning med mulighed for refleksion og fordybelse. Det er præcist, hvad du får muligheden for at gøre disse to vinterdøgn: at trække dig tilbage i nogle rammer, omgivet af den skønneste natur, som kun kan inspirere til refleksion og fordybelse.


Vi vil se på værdien og nødvendigheden af såvel pauser som stilhed for evnen til at være kreative, effektive og glade i liv- og arbejdsliv.


Hvem kan deltage?

Retreatet henvender sig til dig som leder, der har brug for at fordybe dig i dit lederskab med særligt fokus på stilhed og pauser, fordi der er mønstre, vaner og kultur, som "larmer" for meget og trænger til at blive ændret. I dit lederskab og/eller i organisationen.


Deltagerantal: minimum 10 og max 20


Hvad kan du forvente?

Du kan forvente 2 døgns fordybelse med oplæg til inspiration, træning og refleksion, individuelt og i grupper. Stunder med stilhed og stunder med pause. 2 døgn off-line.


Vi vil bruge den smukke natur omkring Sostrup Slot på Norddjursland til daglige vandreture imens vi arbejder.


Dit udbytte af retreatet

  • Du vil få inspiration til, hvordan du kan værne om og udvikle på pauser og pausekulturen i dit lederskab og i din organisation
  • Du vil få ideer til, hvordan du kan udfordre og udforske stilheden i såvel din ledelse, som i organisationen i øvrigt. Fx ifm. møder, kreative processer, fordybelse i arbejdsopgaver og pausekulturen
  • Du vil have formuleret konkrete initiativer og handlinger, som du skal hjem og prøve af


Hvor skal vi være?

Vi skal være på Maria Hjerte Kloster på Sostrup Slot, hvor der er ro og rum for at trække sig tilbage til fordybelse og refleksion. Vi skal bo enkelt i eneværelser i klostercellerne. Der er fuld forplejning.


Pris og tilmelding

Pris: 4.995 kr. + moms


Tilmelding senest d. 25. november 2021