Livsvandring mod mere balance i dit liv- og arbejdsliv


Er der den nødvendige balance i dit liv- og arbejdsliv? Hvordan sikrer du og værner om balancen i dit liv- og arbejdsliv?


Når der er balance i dit liv- og arbejdsliv, vil du typisk mærke glæde og en god energi. For lange og for mange perioder med stort pres og stress kan bringe slingrekurs, at du kommer ud af balance og bliver drænet for livs- og arbejdsglæde. Meningsløsheden banker måske på.


Livsvandringen er din mulighed for at stoppe op og tage dit liv- og arbejdsliv med på vandring til et seriøst servicetjek, samt få inspiration og redskaber til at få genetableret eller etableret balancen i dit liv- og arbejdsliv.  


Vi skal vandre på det sydlige Kreta, hvor den storslåede natur og den enkle livsstil inspirerer til refleksion og fordybelse.


Temaer

I løbet af de 6 kursusdage vil vi arbejde med forskellige temaer, som sætter et skarpt fokus på balance i liv- og arbejdsliv, og hvad du kan gøre for at genoprette og bevare balancen.

 • Hvordan kan du sikre at glæde og trivsel får den nødvendige plads i dit liv og abejdsliv og at du oplever at lykkes i dit job?
 • Hvordan passer du godt på dig selv, der hvor du er i dit liv?
 • Hvordan kan du værne om din robusthed og din sårbarhed, og sikre din langtidsholdbarhed i både liv- og arbejdsliv?
 • Hvordan kan pause, hvile og restitution for din hjerne og for dit hjerte få den nødvendige plads i dit liv?


Dit udbytte

 • Du vil være blevet klogere på, hvad balance i liv- og arbejdsliv handler om og hvad der bidrager til din  balance
 • Du vil have fået værktøjer til at sikre og værne om balancen i dit liv- og arbejdsliv fremadrettet
 • Du vil have mærket effekten af at stoppe op, vandre og være i naturen, alene og sammen med andre
 • Du vil have en plan med dine handlinger og justeringer med hjem, som du evt. skal tale videre med din leder og din familie om


Hvem kan deltage?

Vandringen mod mere balance i liv- og arbejdsliv henvender sig til:

 • Dig der mærker, at der ikke er balance i dit liv- og arbejdsliv, evt. iform af forskellige tegn på at du er presset
 • Dig der generelt bare har for travlt, oplever at tiden og livet går alt for stærkt og at det kunne være tiltrængt, måske nødvendigt, at stoppe op og give dit liv- og arbejdsliv et kærligt servicetjek
 • Dig der har haft stress eller ønsker at forbygge ved at få nogle konkrete værktøjer til vedvarende at arbejde med en opmærlskomhed på om der er balance i dit liv- og arbejdsliv
 • Dig der gerne vil have mere glæde i dit liv- og arbejdsliv


Deltagerantal: 10-20 personer


Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en uges intensivt arbejde med fokus på at udvikle dine faglige og menneskelige kompetencer, som kan hjælpe dig til at styrke din robusthed og et liv- og arbejdsliv i balance. Daglige vandreture á 3-5 timers varighed, hvor vi arbejder, imens vi vandrer. Oplæg til inspiration, værktøjer samt træning og refleksion, alene, i grupper og i plenum. Stunder med stilhed. Stunder med pauser til fordybelse og refleksion.


Du skal forvente en uge off-line, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for fordybelse og nærvær. 


Ugens arbejde er ikke terapeutisk, men med fokus på faglig og menneskelig kompetenceudvikling mod mere balance i liv- og arbejdsliv. Vi vil på forskellig vis arbejde med de vaner, som hhv. fremmer og hæmmer balancen i dit liv- og arbejdsliv, hvordan du kan arbejde med at aflære uhensigtsmæssige vaner og tillære dig nye vaner, der styrker din balance i dit liv og arbejdsliv. 


Hvor skal vi være?

Livsvandringen foregår på de sydlige Kreta, i den lille bugt Finikas i uge 21 eller 22 2022. Der er flyafgang fra Kastrup og Billund Fra lufthavnen i Chania kører vi med bus til det sydligste af øen, hvorfra vi sejler langs kysten til Finikas. De endelige datoer foreligger i starten af januar 2022.


Vi bor enkelt i små 2 personers værelser på Natassa´s place: www.finikas-resort.net 

Vi spiser lokal mad på tarvernaer i og omkring Finikas, og der er køleskab på værelserne til opbevaring af mad og drikkevarer. Vi skal være ude i naturen det meste af tiden og den daglige undervising afholdes på Natassa´s terasse.


Hvad får du for pengene?

6 dages kursus med servicetjek af og intensiv fordybelse i balancen i dit liv og arbejdsliv, undervisning og forskellige værktøjer. En fælles opfølgningdag i november, hvor vi mødes et sted i den midtjyske natur og arbejdere videre med din plan mod mere balance. En makker som du samarbejder med indtil vi ses i november og to on-line seancer á 2 timers varighed i hhv. august og oktober.


Pris: 9.995,- + moms i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes for 1500 kr.


Prisen inkluderer udgifter til 6 dages kursus på Kreta, bus- og bådrejse samt ophold. Du skal selv påregne betaling af dine måltider og drikkevarer hele ugen, samt flyturen til Kreta, Chania, fra København eller Billund t/r. Prisen er ca. 3000 kr. Apollorejser flyver turen direkte. 


Du vil modtage mere detaljeret information om Livsvandringen, program, forberedelse og anbefalinger til pakkeliste i starten af maj.


Tilmelding

Tilmelding senest d. 1. april 2022.


Du bedes ved tilmelding angive hvem fakturaen skal sendes til. Dig selv eller din arbejdsgiver, eller om den evt. skal splittes op. 

Faktura fremsendes ved tilmelding og du er endeligt tilmeldt ved betaling.


Forsikringer

Rejseforsikring skal du selv sørge for, enten via din arbejdsgiver eller din egen private. Det blå sygesikringsbevis dækker kun delvist.