Kærlighedsvandring mod et godt parforhold

Tag din partner og jeres parforhold med på kærlighedsvandring på det sydlige Kreta, lav et servicetjek og sæt gang i den nødvendige udvikling af parforholdet


Har I haft jeres bil til servicetjek? Og jeres parforhold?

Der kan nemt gå hverdag og praktik i parforholdet, som overlever ved at løbe med rundt i hamsterhjulet. Som med andre af livets forhold har også parforholdet brug for opmærksomhed og at være i evig udvikling, dvs. de løbende, nødvendige justeringer og tilpasninger af parforholdet, som sikrer, at I lever det liv og samliv, som I gerne vil, i de forskellige faser og med de forskellige udfordringer, som livet byder på.


  På denne vandring er fokus udvikling af jeres parforhold og der er ikke tale om terapi. I vil arbejde som par og med jer selv hver især som en del af jeres parhold - som de to ender af jeres parforholdsrelation.


  Temaer

  • Lær Kærlighedssproget - tal det og forstå det
  • Dig, mig og os. Balancen imellem tosomhed og alenehed
  • Behov, grænser og lyster
  • Kommunikation og den konstruktive dialog
  • Hvad sker der med os og med parforholdet, når vi er pressede?
  • Servicetjek af parholdet med identificering af vigtige udviklingspunkter
  • Vores gode parforhold


  Jeres udbytte

  • I vil med et servicetjek af jeres parforhold været blevet klogere på, hvilke udviklingspunkter jeres parforhold har og sammen have lavet en plan for, hvad I vil ændre på, når I kommer hjem
  • I vil have fået og afprøvet forskellige værktøjer til udviklingen af det gode parforhold
  • I vil I løbet af ugen, på forskellig vis, få talt med hinanden om en masse forskellige emner vedr. jeres parforhold og samliv, i ro og mag
  • I vil være blevet klogere på jer selv som mennesker og hinanden som par


  Hvem kan deltage?

  På denne kærlighedsvandring kan alle par deltage, som ønsker at udvikle parforholdet. Par som sammen, og hver for sig, har en fortravlet hverdag og måske ikke får stoppet op og givet parforholdet den nødvendige opmærksomhed og omsorg. 


  Hvad kan I forvente?

  I kan forvente en uges ro til kærlig, nærværende og intensiv pleje af jeres parforhold med fokus på at udvikle og justere, der hvor servicetjekket viser jer behovet. Daglige guidede vandreture á 3-6 timers varighed i et opmærksomhedskrævende terræn, som kræver, at I er i ok vandreform. Vi vil arbejde under vandreturene og der vil være daglige oplæg til inspiration, samt arbejde og drøftelser med din partner, og fælles i plenum. Stunder med stilhed. Stunder pauser pause til Jeres fælles og individuelle refleksion. 


  Hvor skal vi være?

  Kærlighedsvandringen foregår på det sydlige Kreta, i den lille bugt Finikas, i august/september 2022. Der er flyafgang fra Kastrup og Billund. Fra lufthavnen i Chania kører vi med bus til det sydligste af øen, hvorfra vi sejler langs kysten til Finikas. De endelige datoer følger snarest.


  Vi bor enkelt i små værelser på Natassa´s place: www.finikas-resort.net

  Vi spiser lokal mad på tavernaer i og omkring Finikas. Vi vil være ude i naturen det meste af tiden, og daglige sessioner på Natassa´s terasse.


  Jeres guider på turen

  Udover erhvervspsykolog Bettina Høeg, som vil facilitere ugens arbejde, vil Carsten Riis være vandretursguide . Carsten er passioneret omkring mad og vin, og har et indgående kendskab til området omkring Finikas. Både historien, naturen, kulturen og den lokale mad og vin. Carsten vil guide os på de planlagte vandreture og være behjælpelig, hvis I ønsker at tage på mindre ture, på egen hånd, i pauserne. Carsten er gift med Bettina.


  Hvad får I for pengene?

  6 dages intensiv kursus med tid og ro til guidet fordybelse i, og udvikling af, jeres parforhold.


  Pris: 9.995 kr. pr. person/19.990 kr. pr. par + moms 


  Prisen inkluderer 6 dages kursus, bus- og bådrejse og et 2 personers værelse.

  I skal selv påregne udgifter til forplejning, mad og drikkevarer, i løbet af ugen.


  I skal selv sørge for flyturen til Kreta, Chania, fra København eller Billund. Prisen er ca. 2500 kr. pr. person t/r. Apollorejser flyver turen direkte.  


  I vil modtage yderligere information om ugen, forberedelse og anbefalinger til pakkeliste primo juli.


  Tilmelding 

  Tilmelding senest d. 1/6 2022.


  Ved tilmelding inden d. 1/1 2022 er der en rabat på 1000 kr pr. person.


  Faktura fremsendes ved tilmelding og I er endeligt tilmeldte ved betaling. I bedes ved tilmelding angive om fakturaen skal betales af Jer, en arbejdsgiver eller splittes op imellem forskellige betalere. 

  Forsikringer 

  Rejseforsikring skal I selv sørge for, enten Jeres egen private eller via evt. arbejdsgiver. Det blå sygesikringsbevis dækker kun delvist.