Jeg tager ikke flere nye opgaver, da jeg har besluttet mig for at forfølge drømmen om at arbejde med HR og ledelse internt i en HR afdeling.

Jeg er klar til at arbejde med Ledelse & HR internt, i Jylland. Gerne i en ledelses- eller anden strategisk funktion.
Min rolle kunne være HR Chef, HR Business Partner eller HR Udviklingschef.

Jeg har en forretningsorienteret tilgang til HR, brænder for at være medskaber af attraktive arbejdspladser, der har et naturligt fokus på god ledelse på alle niveauer, et godt psykisk arbejdsmiljø og et bæredygtigt arbejdsliv, som forudsætning for at kunne skabe gode resultater. Jeg motiveres af at arbejde i spændingsfeltet mellem strategisk og operationel ledelse, og jeg har succes med at bevæge på alle niveauer i organisationen.

Jeg har et stort drive og engagement, og et naturligt fokus på udvikling set fra et driftsperspektiv, da jeg er optaget af, hvordan vi løbende kan arbejde med at udvikle, tilpasse og forbedre driften, kulturen og organisationen, så vi sikrer en sund og bæredygtig forretning, og arbejdsplads. Jeg er kendt for at være tillidsvækkende og tryghedsskabende, med hjertet på rette sted, og dette krydret med min målrettede handlekraft har bidraget til, at jeg har været medskaber af holdbare resultater i mange forandringsprocesser.

Jeg har stor erfaring med:

* Ledelses- og organisationsudvikling
Jeg har drevet et hav af udviklings-, forbedrings- og forandringsprocesser. Fx ifm. fusioner, implementering af ny strategi og værdier. Og som længerevarende kulturforbedringsforløb.

* Etablering og udvikling af leder- og medarbejderteam

* Coaching og sparring
Individuelt og af grupper af ledere og medarbejdere.

* Rekruttering
Med anvendelse af Hogan og Neo PI-R profiltests.

* Psykisk arbejdsmiljø
Hvor fokus er at styrke den attraktive arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde, og at forebygge stress.

* Undervisning og formidling