Erhvervspsykologi med kant og kærlighed

 

Jeg tager ikke flere nye opgaver, da jeg har besluttet mig for at forfølge drømmen om at arbejde med HR og ledelse internt i en HR afdeling.

Jeg støtter dig som menneske, leder og medarbejder, i de nødvendige udviklingsprocesser i dit liv- og arbejdsliv. Jeg tror på det lange seje træk, når kultur, mindset og adfærd for alvor skal udvikles eller justeres for at skabe det meningsfulde liv og arbejdsliv, og de ønskede resultater. Jeg taler om elefanterne i rummet og tabuerne i organisationen, da disse ofte binder en frygtelig mængde energi, som kan forhindre selv de dygtigste mennesker, ledere og medarbejdere, i at forløse deres potentiale. Jeg tror på, at vi som mennesker, og organisationer, lykkes bedst med at være effektive, dygtige og kreative, når vi grundlæggende er glade i liv og arbejdsliv. Når vi oplever mening og kender målet.

Jeg skræddersyer forløb tilpasset de aktuelle behov i netop Jeres organisation, og udbyder også Retreats for ledere og selvstændige, samt Ledelses- og Livs-vandringer på Kreta.

Jeg ynder at arbejde i naturen ifm. udviklingsprocesser, lederseminarer og samtaler. I mødet med naturen kommer vi i kontakt med vores egen natur. Naturen som refleksionsrum sætter gang i vores kreativitet og inspiration.