ledelsesvandring - en eksistentiel lederudviklingsrejse

Uge 38. D. 14.-21. september 2019

Hop ud af dit hamsterhjul for en stund. Giv dit lederskab et servicetjek, når du tager det med på vandring på Kreta. Gør status! Hvem er du som leder? Hvad vil du? Hvad skal du? Beslut dig for de nødvendige ændringer, og sæt dine mål for din fremtidige ledelse. Få den inspiration, indsigt og de værktøjer, som kan bringe dig til næste niveau i dit personlige lederskab.

Den storslåede natur på det sydlige Kreta og den enkle livsstil inspirerer til fordybelse og muligheden for at udforske, hvem du er som menneske, og leder. Og hvem du gerne vil være. En erhvervspsykolog og en vandretursguide vil guide dig på denne ydre og indre udviklingsrejse. 

IMG_0731.jpg

Deltagerne fra 2018, siger bl.a.

 • Ethvert menneske, der gerne vil leve helhjertet, skulle starte her!

 • Stilhed er en overset inspirationskilde

 • En uge med fokus på hjerne, hjerte og fødder bør være en gave som enhver leder skal give sig selv – her er der energi og visdom at hente

 • Alle skulle tage det her servicetjek af, hvor de er i deres liv og ledelse – for deres egen og for medarbejdernes skyld

 • En grænseflyttende proces både i det personlige- og det arbejdsmæssige lederskab

TEMAER 

I løbet af de 7 dage vil vi arbejde med forskellige eksistentielle temaer i ledelse og organisationer, bl.a.:

 • Vælg dig selv! – og stå fast

 • Ledelse mellem hjerne, hjerte og fødder

 • Robusthed og langtidsholdbarhed i arbejdslivet

 • Helhjertet lederskab – at stå ved dine styrker og din sårbarhed

 • Balance i liv og arbejdsliv

 • Mening og meningsløshed i ledelse og arbejdsliv 

 • De nødvendige vanebrud

 • Kreativitetens kilde og kilden til kreativitet

IMG_1708.JPG

DIT UDBYTTE AF LEDELSESVANDRINGEN

 • Du vil blive klogere på og mere afklaret omkring dit personlige, helhjertede lederskab

 • Du vil stå mere fast og kende dit ståsted som leder, så du kan være tydelig 

 • Du vil have givet dig selv og dit lederskab et servicetjek, så du ved, hvad der skal til for at sikre din robusthed og langtidsholdbarhed i arbejdslivet, og kan bruge dette perspektiv i ledelsen af andre

 • Du vil have erfaret hvad vandringen, naturen, stilheden og tiden til refleksion gør for dig og dit lederskab, og hvordan du kan skabe mere refleksion i din organisation

 • Du vil være skarp på dine aktuelle udviklingsmål for dit lederskab, og evt. for din organisation, og den plan der skal realisere dem.

HVEM KAN DELTAGE?                                   

Ledelsesvandringen henvender sig til ledere, ledergrupper og selvstændige, som har erkendt nødvendigheden af engang imellem at trække sig tilbage for at lave et seriøst servicetjek og fordybe sig i egen ledelse. Du skal være nysgerrig på dig selv og dit lederskab, og ville udvikle dig og din ledelse sammen med andre.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Du kan forvente en uges hårdt arbejde med fordybelse i din og andres ledelse. Daglige vandreture á 2-4 timers varighed, i et opmærksomhedskrævende terræn der er kuperet og ujævnt, som kræver, at du er i ok vandreform. Vi vil arbejde under vandreturerne og der vil være teoretiske oplæg til inspiration, samt træning og refleksion i større og mindre grupper. Stunder med stilhed. Stunder med pauser til refleksion. 

Du forventes at sætte dig selv og dit lederskab i spil. Folde aktuelle udfordringer og udviklingspunkter ud og arbejde aktivt hen imod dit næste skridt.

Du kan forvente at hele kroppen kommer på arbejde med fokus på ledelse mellem hjerne, hjerte og fødder. 

Du skal forvente en uge off-line, så vi sammen kan skabe de optimale betingelser for fordybelse og nærvær.

Der vil undervejs være mulighed for sparringssamtaler i mindre grupper eller én til én med Erhvervspsykolog Bettina Høeg.

IMG_0817.jpg


HVOR SKAL VI VÆRE?

Ledelsesvandringen foregår på det sydlige Kreta, i den lille bugt Finikas. Der er flyafgang fra Kastrup og Billund d. 14. september og hjemkomst d. 21. september. Fra lufthavnen i Chania kører vi med bus til det sydligste af øen, hvorfra vi sejler langs kysten til Finikas. 

Vi bor enkelt i små 2 personers værelser på Natassa's place: www.finikas-resort.net Vi spiser lokal mad på tavernaer i og omkring Finikas. Vi vil være ude i naturen det meste af tiden, og daglige sessioner på Natassa´s terrasse. 

HVEM ER GUIDERNE PÅ TUREN?

Bettina Høeg, kursusleder. Bettina arbejder som erhvervspsykolog med udvikling af ledelse og organisationer. De sidste 10 år i eget firma. Hun er optaget af mennesket i lederen, og lederen i mennesket, og hvordan eksistentielle grundtemaer kan inspirere til at styrke et solidt ståsted og handlekraften i det personlige lederskab. 

Carsten Riis, vandretursguide. Carsten er passioneret omkring mad og vin, og har et indgående kendskab til området omkring Finikas. Både historien, naturen, kulturen og den lokale mad og vin. Carsten vil guide os på de planlagte vandreture og være behjælpelig, hvis man ønsker at tage på mindre ture, på egen hånd, i pauserne. 

HVAD FÅR JEG FOR PENGENE?

7 dages total fordybelse i dit personlige lederskab med en fælles opfølgningsdag d. 26. november 2019, hvor fokus er dit videre arbejde med at implementere og integrere de indsigter og redskaber, du har taget med hjem fra ledelsesvandringen. 

Pris: 16.000 kr. + moms i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes - 1500 kr.

Prisen inkluderer udgifter til bus- og bådrejse, ophold, de daglige aftensmåltider og undervisning. Du skal selv påregne at betale morgen- og frokostmåltiderne, samt drikkevarer i løbet af ugen.

Du skal selv sørge for flyturen til Kreta, Chania, fra København eller Billund d. 14.-21. september 2019. Prisen er ca. 2500 kr. t/r. Apollorejser flyver turen direkte.

Du vil modtage yderligere information om ugen, forberedelse og anbefalinger til pakkelisten ultimo juni.

TILMELDING 

Tilmelding pr. mail til erhvervspsykolog@bettinahoeg.dk senest d. 1/5 2019.

Der er max 10 pladser.

Hvis I tilmelder Jer 2 eller flere sammen eller ved tilmelding inden d. 1. februar 2019 er der en rabat på 10%.

Faktura fremsendes ved tilmelding og du er endeligt tilmeldt ved betaling.

FORSIKRINGER 

Rejseforsikring skal du selv sørge for, enten via din arbejdsgiver eller din egen private. Det blå sygesikringsbevis dækker kun delvist.